TopDanmark-logo-800-bred

Topdanmark når ud til nuværende og potientielt nye kunder med masser af gode videoer

 

Som forsikringsselskab er video et vigtigt element i kommunikationen.

Video instruktioner i hvordan man benytter selskabets formularer og digitale værktøjer, samt video om hvordan man bedst sikrer sine værdier, såsom hus, sommerhus og bil samt gode råd om stormflodssikring, husdyr, pension og meget mere.

Derudover benytter Topdanmark også VideoTool til hosting og deling af branding video og reklame, samt VideoTool LIVE til livestreaming af interne webinarer, events og ledermøder bag login til deres mange medarbejdere.

 

 

VideoTool-case-reference-TopDanmark

 

Topdanmark som tydelig afsender på alt deres eget indhold

 

Vi har designet Topdanmarks Web TV station og Livestreaming landingpage med deres logo og farver, og med DNS pegning, så alt indhold findes via deres egne domæner.

Det giver således et fint og homogent indtryk, når seeren bevæger sig fra Topdanmarks hjemmeside til Web TV platformen, der peges på med et subdomæne. Her findes alle Topdanmarks offentlige videoe, samlet i overskuelig kanalstruktur med temaer.

 

Samtidig har vi customized deres videoplayer, så deres egne corporate farver vises i playeren, i timelinen og på ikoner - og designet slår selvfølgelig også igennem, når Topdanmarks mange videoer embeddes i hjemmesiden.

 

Topdanmark styrer selv via admin modulet hvilke thumpnails, der skal vises på Web TV stationen og embeddet i hjemmesiden. Titel, beskrivelse, søgeord og share-ikoner kan kunden redigere efter eget ønske.

 

 


Livestreaming
På Topdanmarks livestreaming landingpage kan deres administratorer selv klikke diverse moduler til og fra for at tilrette live-events lige som de ønsker - herunder Q&A, Chat, nedtællingsur, titel, beskrivelse samt ønsket playerbillede på de forskellige live-events.

Livestream kan gemmes som VOD for senere udgivelse eller tilretning med kapitler i video, eller overlejring af undertekster.


 

Se Topdanmarks gode råd til dig, der har kat.

Se deres side

 

KUNDER
Vi har samlet en stribe cases med kunder, som benytter VideoTool på forskellig vis.
Kunderne tæller private og offentlige virksomheder, samt organisationer og foreninger.

 

 

 

VideoTool er udviklet af Nordisk Net Tv ApS.
NNTV / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475