VideoTool CMS
Let at designe
- nemmere at vedligeholde.
 
 
 
 
 
VideoTool CMS
 
Vores CMS modul gør det let for dig at designe, opdatere og vedligeholde flotte websites.
Med VideoTool CMS, kan du opbygge landingpages, temasider, WebTV portaler og hjemmesider med fuld integration af video, lyd og billeder.
Alle mediefiler hostes gennem VideoTool, så du er sikret optimal afvikling af indhold, i optimal teknisk kvalitet. Indsæt videobaggrunde, full screen videoplayer og celler med flere videoer i et element.
 
www.VideoTool.dk, som du lige nu sidder og kigger på, er bygget op med VideoTool CMS

VideoTool CMS bygger på de mest moderne teknologier. Sitet er i HTML5 og video vises via browserdetection i MP4 og Flash på alle gængse platforme og devices. Alle elementer er responsive, og tilpasses browservindue og mobile devices.
 
Vores kunder tæller bl.a.:
Zentropa, Hvidovre Kommune, Københavns Kommune, TV Glad, Enemærke og Pedersen, Blue Planet Film mf. - og så spiser vi naturligvis vores egen medicin, og har lavet hele VideoTool hjemmesiden i vores eget CMS.
SIDER-CMS-2000-bred-frise-VT-hjemmeside

Tilføj tekst, billeder og video med et enkelt klik


Dit CMS er opbygget af simple "element byggeklodser", som du let kan samle og bytte rundt på efter eget valg.

Hvert element er forsynet med et antal celler, hvori du kan indlejre tekst, billeder, lyd og video. Det hele hostes naturligvis gennem din VideoTool løsning, så alt afvikles optimalt på gængse browsere og devices.

 

Upload mediefiler direkte fra din mobil eller tablet. VideoTool konverterer mediefilerne, så de spiller på din side.

KUNDER
Her har vi samlet et par cases, som er ret forskellige. De har dog det til fælles at de alle indlejrer alt medieindhold via VideoTool mediebiblioteket (VideoTool DAM, som er med i CMS pakken)

TV Glad

- med VideoTool CMS, DAM, LIVE og TV har de geniale folk fra Glad Fonden, taget næsten alle VideoTool moduler i brug i deres lancering af medieplatform, og skaber gode brugeroplevelser for deres mange seere.

 
TV Glad producerer TV og radio, og et hav af forskellige afdelinger under Glad Fonden har bemærkelsesværdige historier at fortælle og produkter der skal sælges.
Vi er super stolte af at TV Glad har valgt VideoTool som medieløsning. Med VideoTools DAM (Digital Asset Management) løsning, har alle afdelinger styr på medieindhold, og i lukkede kanaler kan mediefiler, bearbejdes og derefter deles og senere distribueres ud via deres nyhedssite, radiokanaler og deres WebTV station.
 

Glad Radio

 
Glad Radio har valgt at skabe et visuelt udtryk omkring deres radioindslag, så man ikke bare møder en play knap. 
Billeder fra programmer supplerer audio, så når Lucas Graham, Bubber eller Nikolaj Coster Waldau har været i studiet, så hjælper et billede lytteren til at huske hvem der medvirker.
Tag en tur forbi Radio Glad. Du vil helt sikkert finde et godt indslag.

Stoleræs DM portal

 
På Stoleræs DM´s landingpage, er der pressecenter, video download for broadcast TV stationer, samt sider om regler og baggrund for eventen.
Den er let at opdatere, og hvert år bruges portalen som kickstart på Stoleræs, og det er også den side der linkes til fra Facebook og Instagram mm.
Den lette integration af video, gør at Stoleræs DM kan koble eksterne producenter på systemet, og de kan så selv uploade video mm, som deles på portalen.
 
Stoleræs Forside reference 2015

International Filmportal med VideoTool CMS


Zentropa og Hvidovre kommune har valgt at benytte VideoTool CMS til opbygning af den internationale filmportal FILMLANDHVIDOVRE.ORG


Med VdeoTool CMS kan de variere design hurtigt, tilknytte nyheder, video, billeder og tekst, og samtidig lade flere brugere og virksomheder have adgang til egne profilsider.
Med CMS modulet er det muligt at opbygge egne sider i valgfrit sprog. På FilmlandHvidovre er det engelsk, der benyttes på de offentlige sider.


Filmland med PRESENTER tilknyttet


FilmlandHvidovre benytter samtidig VideoTool PRESENTER til visning af billededatabase over locations i Hvidovre. Presenter gør det muligt for filmskabere at browse billede- og videomateriale på en let og overskuelig måde - også ude i marken. PRESENTER er udviklet til tablets og smartphones, og har en lækker sliderfunktion til navigation, men fungerer samtidig via responsive features også på desktop. Virksomheder der er tilknyttet portalen, kan selv tilføje billeder til Location banken.


Se mere om PRESENTER

 
Nørre Fælled Skole Idrætslinien

Nørre Fælled Skole


NFS, som skolen kaldes i daglig tale, er en profilskole med en fantastisk idrætslinje.
Skolen har brug for at fortælle omverdenen om hvad det vil sige at gå på Idrætslinjen.
NFS har skabt en portal, som med flere sider indeholdende masser af video og billeder, fortælle om deres idrætslinie.
 

Baggrundsbilleder og video i fuld størrelse, eller i elementer og celler

 
Når du har uploadet billeder og video til dit VideoTool mediebibliotek, så kan du benytte det i flere sammenhæng.
Indsæt billede, som her, i elementets baggrund, eller indsæt det i en celle. Billedet skaleres automatisk til dit element - helt uden at du skal have kendskab til HTML kodning eller webdesign programmer.
 
VideoTool CMS gør det let for dig at være kreativ, og skabe flotte hjemmesider uden tekniske benspænd.
Frise ikoner videotool CMS

VideoTool SIDER

Digitalt læremiddel til undervisningsbrug
 
VideoTool SIDER er en del af VideoTool CMS. SIDER gør det let for elever og lærere at administrere og udgive video, billeder, audio og tekst i digitale produkter. Med få klik, kan du skabe flotte udgivelser, og dele dem på i lukkede rum eller på nettet med egen webadresse/URL.
Optag, upload, administrer og design produkter via tablet, smartphone og computer fra alle gængse browsere.
Med VideoTool SIDER ønsker vi at skabe en kobling mellem pædagogik/didaktik og IT/teknik.
 
VideoTool v. NNTV ApS / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475