Finansministeriet er på VideoTool med en SKI koncernaftale

 

Under Finansministeriet ligger Økonomistyrelsen, Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, Statens It, og Statens Administration.

Alle styrelser er knyttet til Finansministeriets VideoTool abonnement som enheder med differentieret adgang til videokanaler. 

 

 

 

 

Case-Finansministeriet-skærme-med-hjemmeside

 

 

Som koncern er det vigtigt, at alle enheder, der er tilknyttet koncernen, kan arbejde individuelt eller sammen på videoprojekter, og dele indhold på tværs af alle enhedernes hjemmesider og intranet.

 

Styrelser-under-FM-Statens-it-300-bred

Finansministeriets styrelser kan med VideoTool oprette overordnede administratorer, som har adgang til alt materiale - og oprette brugere på tværs af de tilknyttede styrelser/enheder.

 

Et fintmasket rettighedsfilter til alle videokanaler gør det muligt at give medarbejdere adgang til at uploade, se, dele, hente embedkoder og QR koder til videoer samt designe player for netop den enhed, de repræsenterer.

På den måde kan man som medarbejder uploade og bearbejde en video i egen afdeling - og dele den med medarbejdere i andre afdelinger eller enheder.

Administratoren kan hurtigt tilknytte brugere/medarbejdere til platformen og styre adgangen til videokanalerne, samt sætte flere parametre for hvad de enkelte brugere må i videokanalerne.

 

 

 

 

 

 

 

VideoTools WCAG 2.1 Player understøtter webtilgængelighed og indlejring og afspilning af video i højkantsformat.

 

For Økonomistyrelsen var det vigtigt, at de kunne afvikle video i højkantsformat. Mange af deres videovejledninger er tutorials om apps, f. eks vejledninger i brug af pas og kørekort.

Guiderne hjælper borgere til nemt at forstå, hvordan styrelsens tjenester virker, og de minimerer derfor deres forbrug af tid på support til borgerne.

 

Se eksempel på Økonomistyrelsens video guide i brug af kørekort og pas app

 

 

 

 

 

 

KUNDER
Vi har samlet en stribe cases med kunder, som benytter VideoTool på forskellig vis.
Kunderne tæller private og offentlige virksomheder, samt organisationer og foreninger.

 

 

 

VideoTool er udviklet af Nordisk Net Tv ApS.
NNTV / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475