Socialstyrelsen-Hvid-BG-Kunde-logoer-VideoTool-og-NNTV

GDPR sikret videokommunikation

 

 

Socialstyrelsen arbejder med video, som omfatter følsomme personoplysninger, og benytter derfor både VideoTool SECURE og den tilhørende video app.

 

Vores samarbejde med Socialstyrelsen har været rigitg godt, og de har været en særdeles vigtig medspiller i udviklingen af VideoTool SECURE.

Styrelsen har, med de mange kommuner de samarbejder med, brug for en videoløsning, hvor adgang til videomateriale kan afgrænses ned til mindste detalje.

VideoTool SECURES avancerede kanalstruktur gør det muligt for styrelsen af differentiere adgangen til video og kanaler i flere niveauer.

 

 

Med VideoTool SECURE, siger vi ikke bare at vi er compliant', vi kan dokumentere det.

Kontakt os endelig for dokumentation, eller gå til VideoTool SECURE og se mere om vores sikkerhedspolitik.

Vores GDPR sikrede videoløsning er underlagt it revision, og er ISAE 3000 certificeret. Dette er afgørende for Socialstyrelsen, som ikke giver køb på sikkerhed eller tager let på persondataforordningen.

VideoTool optage og upload app 

 

To gode grunde til at Socialstyrelsen benytte vores sikrede optage og upload app

 

1. SIKKERGED

Med den sikrede app, gemmes alle videoklip i lukket kamerarulle bag 2-faktor login. Video uploades til VideoTool SECURE krypteret, og slettes automatisk på den mobile enhed, så snart video er uploadet.

Dette sikrer, at videomateriale aldrig kommer i hænderne på de forkerte, uanset om den mobile enhed stjæles eller efterlades ubevogtet.

Automatiserede processer sikrer, at video uploades til netop den eller de kanaler, der ønskes - samt at videoen sættes til autosletning, i henhold til gældende lov om Retten til at blive glemt.

Alle handlinger i forbindelse med visning og bearbejdning af video, logges.

 

2. NEMME ARBEJDSGANGE

Med VideoTool SECURE App, er arbejdsgangen simpel: OPTAG, UPLOAD og GENNEMSE.

Video skal ikke overføres fra mobil eller kamera til redigeringsanlæg, klippes, konverteres og uploades.

Kort sagt: Med Secure App spares en masse værdifuld tid, den er let og simpel at anvende - og samtidig sikker!

 

VideoTool_LOGO-hvid-600-bred-2019

Klip video og indsæt kapitler med VideoTool EDITOR

 

VideoTool Online EDITOR sikrer dig, at du kan bearbejde din video... uden at den skal ud af det sikrede miljø i VideoTool SECURE.

 

Med VideoTool Editor kan Socialstyrelsen og tilknyttede kommuners medarbejdere hurtigt udvælge passager i en given video, og klippe dem ud. Videoklip kan lægges i nye videokanaler med adgangsstyring, hvor andre medarbejdere tildeles ret til at se dette materiale. Forskere, psykologer, terapeuter m.fl. kan nu dele relevant video med personfølsomme data - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 

Kapitler med VideoTool EDITOR:

Benyt også editoren til at indsætte kapitler og opmærksomhedspunkter i en given video. Hver markør i videoen kan tildeles en overskrift, så relevante klip hurtigt kan fremfindes af seeren.

VideoTool SECURE
Udvalgte cases
VideoTool v. NNTV ApS / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475