SBST-Kunde-logo-case

GDPR sikret videokommunikation

 

 

Social- og Boligstyrelsen arbejder med video, som omfatter følsomme personoplysninger, og benytter derfor både VideoTool SECURE og den tilhørende video app.

 

Vores samarbejde med Social- og Boligstyrelsen har været rigitg godt, og de har været en særdeles vigtig medspiller i udviklingen af VideoTool SECURE.

Styrelsen har, med de mange kommuner de samarbejder med, brug for en videoløsning, hvor adgang til videomateriale kan afgrænses ned til mindste detalje.

VideoTool SECURES avancerede brugerstyring for adgang til videokanaler, gør det muligt for styrelsen af differentiere adgangen til video og kanaler i flere niveauer.

 

Det er samtidig vigtigt for Social- og Boligstyrelsen af VideoTool er underlagt it revision, og at vi leverer ISAE 3000 erklæring til kunden hvert år.

Kontakt os endelig for dokumentation af it sikkerhed og revision, eller gå til VideoTool SECURE og se mere om vores sikkerhedspolitik.

 

 

 

 

VideoTool optage og upload app 

 

To gode grunde til at Social- og Boligstyrelsen benytte vores sikrede optage og upload app

 

1. SIKKERGED

Med den sikrede app, gemmes alle videoklip i lukket kamerarulle bag 2-faktor login.

Video uploades til VideoTool SECURE krypteret, og slettes automatisk på den mobile enhed, så snart video er uploadet.

Dette sikrer, at videomateriale aldrig kommer i hænderne på de forkerte, uanset om den mobile enhed stjæles eller efterlades ubevogtet.

Automatiserede processer sikrer, at video uploades til netop den eller de kanaler, der ønskes - samt at videoen sættes til autosletning, i henhold til gældende lov om Retten til at blive glemt.

Alle handlinger i forbindelse med visning og bearbejdning af video, logges.

 

2. NEMME ARBEJDSGANGE

Med VideoTool SECURE App, er arbejdsgangen simpel: OPTAG, UPLOAD og GENNEMSE.

Video skal ikke overføres fra mobil eller kamera til redigeringsanlæg, klippes, konverteres og uploades.

Kort sagt: Med VideoTool Secure App, spares en masse værdifuld tid, den er let og simpel at anvende - og samtidig sikker!

 

 

 

 

 

Livestreaming-Socialstyrelsen-2500-bred

Livestreaming produktion for Socialstyrelsen

 

VideoTool har været ansvarlig for adskillige livestreaming produktioner for Social- og Boligstyrelsen.

Nogle produktioner har været webinarer med 2-4 forskellige oplægsholdere, hvor andre har været større konferencer, hvor vi har livestreamet fra Social- og Boligstyrelsen lokaler i Odense, samt hentet eksterne feeds ind fra videokonferencer.

 

En af de større produktioner omfattede 7 samtidige webinarer der blev afviklet simultant, hvor seerne kunne klikke sig ind på et webinar efter eget valg. Her benyttede oplægsholdere fra hele landet VideoTools egen webcam og skærmdelingsløsning VideoTool LIVE Webinar, til at streame fra lokationer fordelt over hele landet.

Vi skabte en fælles landingpage for alle events.

 

Mange udsendelser er gerne det vi kalder blended events eller hybrid events, hvor der både er video med oplægsholdere, samt integration af Power Points eller andre slides og videoafvikling, som en integreret del af udsendelserne. Vi får et feed fra oplægsholderens computer og sørger for at lave et godt mix af deres slides og "talking heads"

 

 

Skræddersyede livestreaming landingpages

Vi hjælper altid kunden med at sætte en livestreaming landingpage op, og for Social- og Boligstyrelsen har det både været helt offentlige live udsendelser hvor alle kunne se med via delt link, og en del der har været bag log ind for udvalgte brugere.

 

 

 

 

VideoTool_LOGO-hvid-600-bred-2019

Klip video og indsæt kapitler med VideoTool EDITOR

 

VideoTool Online EDITOR sikrer dig, at du kan bearbejde din video... uden at den skal ud af det sikrede miljø i VideoTool SECURE.

 

Med VideoTool Editor kan Social- og Boligstyrelsen og tilknyttede kommuners medarbejdere hurtigt udvælge passager i en given video, og klippe dem ud. Videoklip kan lægges i nye videokanaler med adgangsstyring, hvor andre medarbejdere tildeles ret til at se dette materiale. Forskere, psykologer, terapeuter m.fl. kan nu dele relevant video med personfølsomme data - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 

Kapitler med VideoTool EDITOR:

Benyt også editoren til at indsætte kapitler og opmærksomhedspunkter i en given video. Hver markør i videoen kan tildeles en overskrift, så relevante klip hurtigt kan fremfindes af seeren.

GDPR ikon logo
VideoTool SECURE
Udvalgte cases
 
 
Paediatric Autism Communication Therapy
Tværregionalt projekt som er en evidensbaseret kommunikationsindsats for børn med autisme eller autismesymptomer op til 10 år.
Alle danske regioner benytter VideoTool SECURE under Dan-PACT.
 
 
VideoTool er udviklet af Nordisk Net Tv ApS.
NNTV / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475