UVM logo

Undervisningsministeriet med egen WebTv platform

 

UVM benytter VideoTool til hosting og deling af mediefiler i ministeriet, og samarbejder med de underliggende styrelser om kommunikationen med video.

Ministeriets videoer spænder vidt, og omfatter bl.a. voksenundervisnings materiale, dagtilbud, kampagnevideoer, internationale film, kursusvideo og film med ministeren.

 

Ministeriet har udpeget en række redaktører, som alle har superadministrator-rettigheder til VideoTool kanalerne, og de kan derved administrere settings og give adgang til videoindholdet.

 

Undervisningsministeriet benytter ud over VideoTool DAM og Web TV modulerne også VideoTool LIVE til livestreaming. 

Embeddede videoer og egen WebTV station

 

Undervisningsministeriet har tusindvis af videoer hostet på VideoTool platformen.

Med de mange videoer er det vigtigt, at der er en klar rollefordeling af hvem, der må hvad - i forhold til kanaler og hver enkelt video. 

VideoTools brugerdefinerede kanaladministration gør det let for ministeriet at holde styr på både indhold og rettigheder.

I backend kan redaktører, brugere og administratorer let finde og gennemse videofiler via livesearch i videogalleri og kanal niveau.

Procesfilm og udgivelser i et og samme værktøj

 

Undervisningsministeriet benytter også VideoTool løsningen, som en del af ministeriet arbejde med video i det daglige. Optagelser uploades til deres mediebibliotek, hvor det kan deles med udvalgte medarbejdere. Her kan video enten hentes ned som original fil og viderebearbejdes på egen computer, klippes op i VideoTool Online Editor på VideoTool servere i Skyen.

 

KUNDER
Vi har samlet en stribe cases med kunder, som benytter VideoTool på forskellig vis.
Kunderne tæller private og offentlige virksomheder, samt organisationer og foreninger.

 

 

 

VideoTool v. NNTV ApS / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475