VideoTool DAM
 
DAM løsningen er hjertet i alle VideoTools digitale moduler
 
Det er i DAM modulet at alle mediefiler hostes og det er her DU bestemmer hvad der skal ske med filerne. Skal dine videoer sælges via VideoTool SHOP OTT løsning, eller skal de indlejres i en landingpage du har designet gennem VideoTool CMS.
Med DAM løsningen genvinder du og din virksomhed eller organisation kontrollen og overblikket over jeres mediefiler.
I VideoTool DAM hostes dine videoer og kan hurtigt gennemses og deles internt i lukkede videokanaler - bag log ind, eller distribueres ud til masserne via VideoTool TV, embeddes på egen og eksterne hjemmeside eller deles på sociale medier.
 

Optag - Gem - Udgiv

 

Med VideoTool DAM kan din virksomhed håndtere alle typer af mediefiler - ét sted: Mediebiblioteket. 

 

Her gemmer og administrerer du video, billeder og lydklip- alle de mediefiler, der tegner virksomheden.

 

VideoTool DAM er konstrueret med preview på alle filer. Det gør det let at få overblik over filerne, og gennemse f.eks. video, uden at man skal åbne filerne i en ekstern player, eller downloade dem fra sit mediebibliotek.

 

VideoTool benytter hybrid serverløsning og CDN. Din garanti for stabilitet, fleksibilitet, skalerbarhed og sikkerhed.

Integration i VideoTool moduler og eksterne platforme

 

Mediebiblioteket er en super effektiv base, der er integreret i alle moduler til VideoTool, f.eks VideoTool TV, i VideoTool CMS, VideoTool SHOP og i VideoTool LIVE. Det giver optimal nytteværdi for filerne.


Mediebiblioteket kan naturligvis også let forbindes med jeres Intranet, CMS og andre interne eller eksterne systemer og løsninger.

Skærme-Screens-VideoTool-admin-1200-bred

Rettighedsstyring

 

Brugerdefineret adgang til kanaler i mediebiblioteket sikrer, at hver enkelt medarbejder får de filer i hænde, der passer til vedkommendes arbejdsgange og behov.

 

Rettigheder administreres overordnet af en superadministrator i virksomheden, og han eller hun kan tildele rettigheder til administratorer og brugere i flere forskelige rettighedsniveauer.

Sikkerhed og driftsikkerhed

VideoTool DAM driftes på sikkerhedssystemer, der giver dine mediefiler et trygt og beskyttet miljø:

VideoTools servermiljø er ISO 27001 certificeret.

 

Redundant back up, failover systemer, 100% 24-7-365 online tilgængelighed, smidig rettighedsstyring, mulighed for filkryptering og afskærmning af filer i lukkede miljøer med Single Sign On, AD og ADFS login integration.

kryptering1
VideoTool v. NNTV ApS / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475