stm_logo-stor-400-bred-med-plads-om-logo

 

 

 

 

 

Statsministeriet

 

Vi er selvsagt stolte af at Statsministeriet og Regeringen.dk har valgt VideoTool som streaming platform.

Ministeriets krav til sikkerhed, pålidelighed, webtilgængelighed, compliance og avancerede funktionaliteter er store, og vi glæder os over, at det netop er vores streamingløsning de har valgt at anvende!

 

 

 

 

Case Statsmnisteriet Skærme og iPhone

Videoplayer der matcher STMs grafiske udtryk

 

Med VideoTool WCAG 2.1 Video Player, understøtter ministeriet ikke bare lovkrav om Webtilgængelighed, de får også en player, som er designet så den matcher deres øvrige grafiske univers, når video indlejres på ministeriets hjemmesider, samt på Regeringen.dk.

Det samme er gældende, når Statsministeriet og Regeringen deler video på minsteriets enheder og samarbejdspartneres hjemmesider.

 

Compliance

VideoTool sætter ikke cookies hos brugeren, når de ser video. Dette er vigtig for ministeriet, som er meget opmærksomt på at overholde GDPR compliance. VideoTool kan dog stadig levere omfattende statistik for antal views, lokationer, tid brugt på indhold m.m. da vi logger hændelser via Playeren på egne servere og omsætter dette til statistik og insight. 

 

Se statsminister Mette Frederiksens nytårstale her.

Regeringen logo

På Regeringen.dk finder du oversigt over alle ministerier og tilknyttede ministre.

Det er også på Regeringen.dk du kan se og læse om Det Offentlige Danmark, tidligere regerinsgrundlag, og meget mere.

Regeringen.dk

 

 

Se video om hvordan regeringen arbejder i Danmark

 

Videoer på Regeringen.dk er hostet af VideoTool, hvorfra de som abonnenter også har adgang til omfattende kontrol og bearbejdning af deres mediefiler.

 

Det har været meget vigtigt for Statsministeriet og Regeringen at de benytter en streaming platform, som understøtter compliance, og alt materiale hostes og bearbejdes i henhold til persondataforordningen, herunder f. eks hosting på danske og EU servere.

 

Klik på billedet, eller se video om regeringen her

Regeringen
 
 
Streaming platform til offentlige myndigheder og Regeringen.dk
Foto: Kjeld Navntoft
 
VideoTool har i mere end 10 år understøttet videokommunikation for offentlige myndigheder. 
Som streamingleverandør er der mange krav til vores platform, og det er en vigtig del af vores strategi og udviklingsplan, at vi kontinuerligt understøtter det offentliges krav til os.
 
Compliance handler om hvordan vi og vores kunder håndterer brugernes data. VideoTool er udviklet for at understøtte compliance og governance. Rent teknisk er det hosting udelukkende på danske og EU servere, avanceret brugerstyring og adgang til mediefiler, samt en omfattende sikkerhedspolitik og procedurer i udviklingshuset NNTV, som står bag udviklingen af VideoTool.
 
NNTV og VideoTool er underlagt IT revision med tilhørende ISAE 3000 erklæring. Der udarbejdes altid databehandleraftale mellem leverandør og kunde, og vi har som leverandør naturligvis også altid underdatabehandleraftaler med vores samarbejdspartnere og eksterne tjenester, som alle ligger i Danmark og EU.
 
 
 
 
KUNDER
Vi har samlet en stribe cases med kunder, som benytter VideoTool på forskellig vis.
Kunderne tæller private og offentlige virksomheder, samt organisationer og foreninger.

 

 

 

VideoTool er udviklet af Nordisk Net Tv ApS.
NNTV / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475