NYHEDSBREV


Det er ikke så ofte vi udsender nyheder, men når vi gør, så har vi til gengæld samlet det vigtigste i en god pakke.
Nyheder omhandler både info om nye features og funktionaliteter i VideoTool løsningen, samt nyheder fra NNTV, som folkene bag VideoTool.

01.04.2016

John Aprillo

NNTV Aprilsnar, skaber viral virak.
Facebook går amok og vi morer os:-)
-
NNTV opkøbt af stor international internetudbyder

NNTV, som er ejer og udvikler af den digitale videoløsning VideoTool, er i dag d. 1. April, blevet solgt.
Ejerne bag virksomheden NNTV ApS, Jens Cristian Larsen, Morten Langhans og Thomas Leonardo Pedersen, har valgt at indgå et strategisk samarbejde med en af verdens største udbydere at internettjenester og digitale videoløsninger.
Ledelsen i virksomheden, bevarer 25 af virksomheden anparter, og fortsætter i ledelsen af NNTV, samt udviklingen af videoløsningen VideoTool.
VideoTool/NNTV omfatter i dag www.livestreaming.solutions, www.videoTool.dk, www.nntv.dk, samt div. WebTV tjenester SkateTV, ValgVideo, Stoleræs mf.

Opkøberen, som indtil videre, ønsker at forbilive anonym, forventer være en del af det voksende marked mht. streamingtjenester, OTT løsninger, samt VOD og Livestreaming i skandinavien. 

NNTV BLEV STIFTET I 2000, og har siden da været en markant spiller på markedet. Virksomheden har produceret TV og video, samt landsdækkende kampagner for de største private og offentlige virksomheder i Danmark. 
Virksomhedens digitale videoplatform, VideoTool, har været på markedet siden 2007, og tæller Danmarks største private og offentlige virksomheder, samt leverer OTT løsninger internationalt, er en væsentlig spiller på markedet, og tjenesten har de sidste år udviklet løsninger til en række offentlige og private virksomheder, de øvrige leverandører på markedet, ikke har formået at skabe løsninger til.
NNTV forretningsmodel, som ikke er fokuseret på salg, men på udvikling, har vist sig at være særdeles attraktiv for en lang række kunder, som vil have specialudviklede videoløsninger til specifikke formål.
Ved opkøbet af NNTV ApS, med produktet VideoTool, ønsker køberen at styrke sin position på OTT og streamingtjeneste markedet, samt bygge videre på et stærkt kundegrundlag, som i dag er fokuseret på det skandinaviske marked.

business

11.02.2016

Morten Langhans

ISE - Integrated Systems Europe
VideoTool på messe

ISE tiltrækker de største og vigtigste aktører inden for AV medier - og teknik-nørderne stod i kø for at komme til.

Vi var i Amsterdam for at se nærmere på videokonferencesystemer og devices til livestreaming. 
Og vi blev totalt blæst omkuld af udbuddet, kvaliteten, de mange beredvillige teknikere og mange virksomheder, der vil samarbejde.

Og vi glæder os til at øse ud af vores erfaringer, og få alle de nye devices i anvendelse!


11.02.2016
Thomas Leonardo Pedersen

Journalistforbundet / Freelancegruppen
Intro til VideoTool

Er du medlem af Journalistforbundet / Freelancegruppen og arbejder du med videokommunikation, eller hjemmesider, så er der her et godt tilbud til dig.
NNTV og Freelancegruppen har indgået en fordelagtig aftale på vegne af medlemmerne.
D. 23. februar kan du blive introduceret til NNTV´s VideoTool løsning og systemets mange smarte features - WebTV, Livestreaming, DAM og CMS

FreelanceGruppenLogo
NFS Fodboldlinie reference

22.09.2015

Thomas Leonardo Pedersen

VideoTool lægger system og videoproduktion til ny skoleportal

Profilskolen Nørre Fælles Skole, launcher helt ny portal, som fortæller om deres indrætslinie.
På de mange sider, kan man gå på opdagelse bland deres idrætslinier: Fodboldlinien, basislinien og atletiklinien. Alle sider er spækket med video, og vi er stolte af at skolen har valgt vores system, og samtidig valgt os til at producere deres mange videoer.

København 05.02.2015


DJI Ronin steadycam

VideoTool/NNTV investerer i den nyeste teknologi inden for steadycam systemer.
Vores nyeste DJI Ronin kan - med den rigtige operatør - lave lækre glidende bevægelser i stort set alle tænkelige situationer.
DJI Roninen blev indviet til musikvideoproduktion for Søren Stenderup.

På billedet ses model og skuespiller Kristina Korshold, Thomas Leonardo Pedersen (med Ronin) og stillfotograf Janus Nielsen fra Magasinet Lyd&Billede

Lej DJI Ronin, med og uden operatør/fotograf
Kontakt Thomas +45 31505010
thomas@nntv.dk
DJI Ronin steadycam Instagram
SIDER på Materialeplatformen
01.08.2014
Thomas Leonardo Pedersen

IT i skolen og digitale produkter med VideoTool SIDER

I nært samarbejde med Københavns Kommune (Pædagogisk IT) og Undervisningsministeriets Materialeplatformen har vi udviklet VideoTool SIDER. Nu giver det virkelig mening at arbejde med tablets og smartphone i undervisningen.

Med VideoTool SIDER kan elever nu skabe digitale produkter og webudgivelser med udgangspunkt i deres smartphone, tablet eller computer. Værktøjet hostes i "Skyen" og elever kan optage, uploade og redigere indhold i deres produkt fra alle gængse browsere og devices.
VideoTool SIDER har flere brugerniveauer og Uni-Login, så elever kan arbejde alene eller sammen på deres projekter og udgivelser. Alt kan udgives via egen URL og de mange designfeatures og integrationen med VideoTools øvrige moduler gør det legende let at skabe små simple webudgivelser, eller større avancerede webportaler og temasider.


For mere info om VideoTool SIDER kontakt Thomas Leonardo Pedersen på 31505010 / thomas@nntv.dk
 
05.05.2014
Thomas Leonardo Pedersen

Danmarks Statistik vælger at benytte VideoTool som WebTV løsning

Ud over at benytte vores system til håndtering af videofiler, har Danmarks Statistik også benyttet NNTV, som står bag VideoTool, til at stå for deres videoproduktion.
Video er indlejret i deres index side, samt undersider.
I den nye videoproduktion for DST fortælles fem korte historier om mennesker, som alle har et hav af statistisk date knyttet på sig.
Den sidste scene i filmen afslører at der er en forbindelse mellem de fem medvirkende. De selv.
 

31.01.2014

Thomas Leonardo Pedersen

FilmlandHvidovre.org bygget i VideoTool SIDER

VideoTool SIDER benyttes som portalværktøj til den internationale filmportal FilmlandHvidovre.org.
NNTV, som står bag VideoTool, er en af de tre partnere på projektet, som ud over os, tæller ZENTROPA og Hvidovre Kommune.

FilmlandHvidovre bliver launchet med borgmesteren, Peter Ålbæk og en repæsentant for NNTV. Sammen skal vi skære klaptræskage, drikke champagne, og udtænke nye kreative ideer.

Tjek siden her, og er du repræsentant for et filmselskab eller relateret virksomhed, så kontakt os. Du kan frit få din egen virksomhedsprofil på portalen.
22.01.2014

Morten Langhans

Serviceaftale om livestreaming indgås med KODA

VideoTool indgår fast aftale om en stribe livestreaminger for musikernes organisation KODA.
VideoTool står for teknisk set-up, mandskab og optageudstyr, samt hosting og administration af video via VideoTool LIVE abonnement.

Alt materiale gemmes via VideoTool TV modulet, og vil være tilgængeligt for KODAS medlemmer On Demand, når det passer dem at se det.

LIVE kode 2
VideoTool v. NNTV ApS / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475