Syddjurs-Kommune-Hvid-BG-logoer-VideoTool-og-NNTV

 

Livestreaming, WebTV platform og kamera setup i byrådssalen


Syddjurs Kommune er i superligaen hvad angår videokommunikation. De anvender VideoTool til livestreaming og Web TV, offentligt og internt.

VideoTool DAM, Live, WebTV og Editor.

Syddjurs Kommune benytter VideoTool til en bred vifte af deres kommunikation i video.

 

 

 

 

 

VideoTool DAM

Syddjurs Kommunes videoer hostes i VideoTool DAM, hvor kanalstrukturen er afstemt med og koblet til login og rettighedsstyring.

Mediearkivet rummer videoer fra alle byrådsmøder fra 2007 og frem, videoer om kommunens virke, videoer til intern kommunikation og desuden en mængde lydfiler, primært ‘radiodebatter’ til podcast.

Skærme Admin home 2023

Altid lige ved hånden

 

Syddjur Kommunes medarbejdere kan både filme og uploade video fra mobil og tablet - samt redigere data og adgang for deres videoer, uanset om de sidder hjemme ved computeren eller er på farten.

Det samme gælder naturligvis for kommunens borgere, som også kan se video - uanset hvor det befinder sig - og på alle enhedstyper.

 

VideoTools WebTV platforme er responsive og tilpasses brugerens device. På VideoTool løsningen er der browserdetection til enhedsbestemmelse og adaptiv bitrate, så video altid afspilles optimalt, uanset hvor meget båndbredte seeren har til rådighed, derfra hvor han eller hun skal se videoerne. 

Byrådsmøder Live


Syddjurs kommune livestreamer byrådsmøderne med VideoTool LIVE, der sørger for at alle kan se med fra både computer, tablet og mobil i en kvalitet tilpasset seerens båndbredde.

I byrådssalen har vi opsat to robotkameraer, der automatisk peger på byrådsmedlemmer, der tildeles taleret.
Dagsordenspunkter, subtitles på byrådsmedlemmer og afstemningsresultater overlejres i playeren - et system VideoTool har udviklet specielt til livestreaming af møder i kommuner og virksomheder.

Der er opsat 4 storskærme i salen, så byrådsmedlemmer og publikum kan se med, og for hørehæmmede er der opsat teleslyngeanlæg, der er koblet til lydanlægget.

Videoerne gemmes automatisk i kapitler efter dagsordenens punkter som selvstændige videoer.

Videoerne indlejres automatisk i kommunens webside, hvor dagsorden og forlæg for byrådets beslutninger kan læses, og videoklip fra byrådsmødet, der passer til de enkelte punkter, kan streames (Video On Demand).

Web TV station

Syddjurs Kommune anvender WebTV løsningen både internt og offentligt.
Den offentlige WebTV station er en integreret del af kommunens webside, hvor video om kommunens forskelligartede forhold vises.
Header og Footer samt øvrigt udtryk mimer kommunes designlinje.

Se Syddjurs Web TV station

KUNDER
Vi har samlet en stribe cases med kunder, som benytter VideoTool på forskellig vis.
Kunderne tæller private og offentlige virksomheder, samt organisationer og foreninger.

 

 

 

VideoTool er udviklet af Nordisk Net Tv ApS.
NNTV / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475