INTEGRATION af VideoTool
Benyt VideoTool som hosting og streaming løsning til andre systemer.
VideoTool integreres med LMS, LTI, Intranet og CMS, samt kobles til SSO, AD og ADFS alt efter hvilket system du ønsker der skal integreres med.
 
 
 
 

Integration

Mange af vores kunder ønsker skræddersyede løsninger til deres videoplatform. Nogle benytter vores API, mens vi for mange andre udvikler specielle funktionaliteter til VideoTool, for at løsningen passer perfekt til den enkeltes ønske i forhold til brug af den digitale platform.

Integration i LMS

VideoTool har i årevis kunne integreres i flere LMS (Learning Management System) - og derfor kunne benyttes i flere undervisningssammenhænge og på flere platforme. Nu er der også knyttet LTI - Learning Tools Interoperability til VideoTool løsningen, og VideoTool kan nu benyttes i endnu flere LMS.

Vi glæder os over - allerede nu - at se VideoTool benyttet i endnu flere undervisnings sammenhæng.

 

SSO og AD

VideoTool Log Ind er sat op til flere forskellige login systemer, og kan således benyttes med Uni-login, WAYF mf. Skulle du have specielle behov for integration i login, så kontakt os.

 

SSO-AD-integration-VideoTool-hjemmeside
CDN-NNTV-VideoTool-Globe-illustration
CDN & Adaptiv Bitrate

Med CDN (content delivery network) der trækker på en hær af servere og Adaptiv Bitrate, som tilpasser din videostream til den båndbredder du har, sikrer vi dig og dine seere en perfekt videooplevelse. Det gælder naturligvis også hvis du har valgt at din video kun ska vises på intranet, eller i andre lukkede fora, hvor VideoTool playeren er embeddet.
 
 
 
VideoTool FEATURES
 
Kig vores featureliste igennem. Vi er ret sikre på at VideoTool løsningen opfylder de behov du måtte have til en digital videoløsning, og hvis den ikke gør, så er vi et jo et udviklingshus, og tilpasser produktet efter dine ønsker.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KUNDER
Vi har samlet en stribe cases med kunder, som benytter VideoTool på forskellig vis.
Kunderne tæller private og offentlige virksomheder, samt organisationer og foreninger.

 

 

 

VideoTool er udviklet af Nordisk Net Tv ApS.
NNTV / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475