Danmarks Læringsportal EMU har benyttet VideoTool siden tidernes morgen

STIL / Styrelsen for IT og Læring

 

 

Styrelsen for IT og Læring var sammen med SKAT blandt de allerførste kunder på VideoTool platformen.

Alle mediefiler fra den gamle UNI-server blev overført til VideoTool tilbage i 2011. Siden da er der udvidet med et væld af nye funktionaliteter til EMUs digitale videoløsning.

 

I dag anvender EMU VideoTool som en avanceret WebTV løsning; de hoster tusindevis af videoer i VideoTool DAM og benytter løsningen til at embedde videoer ud på EMU - samt en masse undersider, som servicerer medarbejdere på alle danske uddannelsesinstitutioner og skoler.

 

Vi udvikler kontinuerligt skræddersyede funktionaliteter til styrelsen, og i august 2019 lancerede vi sammen med kunden et PODCAST modul, så styrelsen kan sende Podcast på EMU.dk og alle gængse podcasttjenester.

 

 

 

100% overblik og kontrol over mediefiler med VideoTool DAM

 

Når man arbejder med video, og har mange forskellige producenter og indholdsleverandører, så er det vigtigt at man kan standardisere filformater og afspildningsprocesser.

 

Med vores Digital Asset Management løsning, kan EMUs medarbejdere og øvrige indholdsleverandører uploade, hoste og streame video, og være 100% sikre på, at video spiller optimalt på alle devices og i alle gængse browsere.

Videofiler optimeres og fremtidssikres, både med hensyn til at man fremover i styrelsen kan finde arkiveret materiale, men også sikre at det fremover kan afvikles på de devices, som kommer på markedet.

PODCAST med VideoTool


Sammen med Styrelsen for IT og Læring har vi udviklet et sprit nyt modul til VideoTool. Første udgivelse er på Danmarks Læringsportal EMU.dk
Nu kan du podcaste så let som ingenting. Upload din audio fil til VideoTool og dine lyttere kan høre med fra din egen landingpage eller deres foretrukne podcast tjeneste.

 

Lyt til deres poscast her https://www.emu.dk/stx/podcast/gymnasielyd

 

 

Digitale gæstelærerforløb på EMU

 

Digitale gæstelærerforløb hostes af VideoTool, og bidrager til at motivere og aktivere undervisningen for elever og lærerer i hele landet.

På siden kan du møde verdensmester Viktor Axelsen, svømmeren Jeanette Ottesen, kokken Timm Vladimir, rapper Pede B og mange mange flere kendte ansigter og personligheder, der hver især har specialviden inden for hver deres felt,

Alle spændende professionelle og særdeles kompetente gæstelærere der nu kan inviteres ind i undervisningen.

 

Hop ind på siden og bliv inspireret.

Skærme-Screens-VideoTool-admin-1200-bred

Styrelsen for IT og Læring, der har ansvaret for EMU, ønsker fuld kontrol over deres medieindhold.


EMUs målgruppe er lærere og undervisere i hele Danmark, samt elever, som har adgang til videomateriale, der skal bruges i undervisningen.

Det er ekstremt vigtigt at video, som vises på EMU.dk og de sites, hvor styrelsen embedder video ud på, ikke forstyrres af reklamer og relateret (og ofte forstyrrende) video, som på f.eks. YouTube, Facebook m.fl.

 

10 videoer på en samlet temaside

 

EMU benytter video som en vigtigt del af deres kommunikation.

Med en landingpage som den her med de 10 gode råd til brug af digital teknologi i undervisningen, kan STIL (Styrelsen for IT og Læring) fastholde deres brugere på en samlet landingpage, hvor alt relavant videoindhold er samlet. Det giver brugere et godt overblik over materialet.

KUNDER
Vi har samlet en stribe cases med kunder, som benytter VideoTool på forskellig vis.
Kunderne tæller private og offentlige virksomheder, samt organisationer og foreninger.

 

 

 

VideoTool er udviklet af Nordisk Net Tv ApS.
NNTV / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475