Grøn energi til streaming og hosting af VideoTool platformen og tilhørende services

 

 

 

VideoTool streaming og hosting centre får strøm fra Hydro Power (vandkraft)
For os er det vigtigt, at den strøm der anvendes til VideoTool platformen, og de services vi leverer, afsætter det mindst mulige CO2 aftryk.

Vi er stolte af at der på vores primære servere benyttes 100% grøn strøm fra vandkraft.

 

Se mere om vores hostingcenter her.

Certicikat på Hydro Power strøm.

 

 

 

Ud over vores primære serverløsning til storage og streaming benytter VideoTool i mindre grad en række andre tjenester til f. eks backup, failover og CDN.

 

Vores sikrede GDPR service, VideoTool SECURE, hostes på danske servere hos ECIT Solutions A/S.

ECIT Solutions benytter strøm fra vedvarende energi, så vidt det er muligt. Når dette ikke er muligt, betales der CO2 afgift på det resterende forbrug.

 

Vi kan ikke garantere, at der i alle aspekter af vores services udelukkende benyttes strøm fra vedvarende energi, såsom hydro power, vindmøller og solceller, men vi arbejder kontinuerligt på at benytte de bedst mulige løsninger, som både er stabile, sikre og samtidig afsætter det mindst mulige aftryk på miljøet.

 

Husk også at du selv kan være med til at sikre et lavere CO2 aftryk, når du f. eks livestreamer borgermøder, webinar, townhall meetings, konferencer m.m.

Når brugeren ikke skal bevæge sig fysisk til det venue, hvorfra du afvikler din event, så kan besparelsen være ganske væsentlig!

 

Se mere om VideoTool LIVE og Webinar løsning her.

 

 

 

 

 

 

 

VideoTool er udviklet af Nordisk Net Tv ApS.
NNTV / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475