HALLO:-)
 
 
 
 
 
 

Hallo partner!

 
Vi tror på, at gode relationer mellem partnere er den bedste ingrediens, når det handler om at skabe vækst og glæde i virksomheder.
I VideoTool har vi en stribe partnere, som alle har behov for professionelle løsninger til håndtering af medieindhold.
Vores partnere benytter ofte selv VideoTool, men som regel har de også kunder, som har behov for en eller flere af vores løsninger.
 
Ofte genererer du, som VideoTool partner et lead, og så er der procenter af VideoTool abonnement til dig eller din virksomhed. Sammen aftaler vi betingelserne.
Vi har sparet et salgsled væk, og det kommer dig til gode.
 
 
Når man er VideoTool partner kan det foregå på to måder:
 
Det papirløse ægteskab
Over en længere periode er vi kommet til at arbejde tæt sammen om kunder og konkrete opgaver. Det kan være Livestreaming, Video On Demand, Videoproduktion eller tekniske løsninger, som er nødvendige for at få optimeret en opgave for en fælles kunde.
For begge parters vedkommende handler det om at skabe de bedste løsninger for de kunder vi har sammen, eller hver især.
VideoTool udviklere kan skabe specielle features til vores systemer, som efterspørges af partnerens kunde, eller yde uovertruffen support og rådgivning - eller bare give gode rabatter til vores samarbejdspartnere.
 
 
Til døden os skiller - eller vi beslutter noget andet
Med nogle partnere giver det mening med faste retningslinier.
Vi sætter nogle spilleregler op, og udformer en egentlig samarbejdsaftale.
Denne aftale bliver udformet efter grundige samtaler om, hvad vi hver især mener partnerskabet skal omhandle, og hvilke succeskriterier, der passer parterne.
 
Uanset hvilken af de to modeller du vælger, så vil vi gøre alt for at et partnerskab med os skal være en god oplevelse. Både når det handler om personlige relationer og et givende samarbejde, samt udvikling af nye business muligheder.
 
Kontakt os for et evt. møde eller en indledende snak over telefonen.
 
VideoTool v. NNTV ApS / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475