Kommunernes Landsforening

 

 

KL benyttede i 2021-2022 en bred vifte af VideoTool produkter. 

 

VideoTool LIVE

Landingpages med livestreaming af evets og webinarer m.m.

 

 

VideoTool TV

Gemte livestreaming-events, webinar og VOD videoer afspilles og deles i rettighedsstyrede videokanaler, eller embeddes ind i KLs hjemmesider.

 

 

VideoTool SUBTITLE

Autotransskribering af video tale til tekst, og SRT tekst editor til redigering af undertekster.

 

 

VideoTool CMS

Benyttes som landingpage med videointegration, baggrundsvideoer og  links til deres videounivers

 

 

VideoTool-case-reference-KL-CMS-1200-bred

 

 

 

KL launcher ny streamingtjeneste med VideoTool som leverandør

 

 

Kommunernes Landsforening har taget et ambitiøst valg i forhold til kommunikation i video, og de har valgt VideoTool til at understøtte deres strategi.

 

Med en indbydende landingpage inviterer de alle landets kommuner til at deltage i deres livestreamede webinarer, se video på deres Web TV station, og deltage i deres realtime online events.

 

Landingpagen er indgangen til et hav af forskelligt indhold, som serveres i temaer, der understøtter de behov man har ude i kommunerne, for at indhente ny viden og være i dialog med KL.

Temaer som lovstof, sundhed og socialpolitik, data og digitalisering... og meget mere.

 

Ved at samle deres kommunikation på én og samme platform, kan de fastholde og monitorere brugernes digitale rejser. Samtidig kan KL styre adgang til indhold for hver enkelt bruger eller brugergruppe, i VideoTools avancerede kanalstruktur med rettighedsstyring.

 

Det er ikke sikkert, at du kan få adgang til alt indhold, da de styrer brugernes adgang via login for hver enkelt bruger/kommune, og måske klikker du dig lige præcis ind på indhold, som du SKAL købe adgang til. Men der er også gratis indhold og teasers som er frit tilgængeligt for alle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skræddersyede digitale løsninger til KL

 

KL giver adgang til deres livestreaming og videoindhold bag login.

Alle 98 danske kommuner kan købe adgang til webinarer og online undervisning på KLs streaming platform KL PLAY.

 

En stor del af KLs indhold livestreames, og det var et ønske fra KL, at alle landets kommuner og deres medarbejdere kunne overskue fremtidige livestream-events i en samlet eventoversigt.

VideoTool udviklede derfor en kalenderoversigt, hvor kommunens medarbejdere let kan overskue aktuelle og fremtidige livestreaming-events, se nedtælling for afvikling, samt føje events til egen kalender.

Det eneste KLs VideoTool administratorer skal, er at oprette en livestreaming event, knytte tid og dato til eventen, hvorefter den automatisk oprettes i deres oversigt.

 

Livestreaming landingpages er designet ud fra KLs corporate designlinje, med farver, logo og menu m.m.

KL PLAY landingpage og alt det visuelle omkring universet, er opbygget i VideoTool CMS 

VideoTool mandskab har sat alt op for kunden til at starte med, og herefter kan KL selv let og problemfrit opdatere på indholdet.

 

VideoTool har samtidig udviklet en funktionalitet, hvor KL kan oprette TEAMS, ZOOM og Skype møder i livestreaming-kalenderen.

Når en kommunal bruger klikker på sådan en event, viderestilles han eller hun direkte til en realtime videokonference, der er oprettet i systemet.

 

 

Kig forbi KL kalenderoversigt.

Hvis du arbejder i en kommune, så kan du få lov til at se på deres super spændende webinarer.

 

Vil du høre mere om VideoTool CMS, Livestreaming Kalenderoversigt eller hvordan vi kan udvikle specielle funktionaliteter til dig og din platform, så kontakt en af VideoTools medarbejdere

 

http://play.kl.dk/liveevents

KL-ipad-masket-af-case-600-bred
VideoTool case reference KL LIVE

Livestreaming med KL som tydelig afsender

 

VideoTool har tilpasset landingpage modulet til KL PLAY.

Logo, farver og corporate identitet er en naturlig del at det visuelle udtryk.

Når KL livestreamer, så er det nogle gange bag log ind, hvor kommunernes medarbejdere kan se indhold de er blevet tildelt adgang til, og så er er det også muligt at sætte livestreaming til at alle har adgang til at se med, uden log ind. 

 

KL bestemmer selv om der skal knyttes Q&A og Chat funktion til den enkelte event. 

Evt. spørgsmål fra seerene sendet til Q&A modul, som en eller flere KL moderatorer har adgang til bag log ind i VideoTool Admin.

 

Alle events der oprettes i systemet, oprettes også i den samlede kalenderfunktion, hvor alle kan se detaljer om eventen, og tilføje den til egne private eller arbejdskalendere.

Web TV station med synlige videoer bag log ind

 

KL vil gerne vise deres indhold for potentielle seere, så vi har sat deres platform op til at man kan se samtlige videokanaler, men på nogle af dem kræves det at brugeren logger ind - det kan man hænde at opleve, når man klikker på elementet.

 

Hele Web TV stationen er designet ud fra KLs corporate identitet, og der er DNS pegning, så URL ligger på KL's eget domæne www.play.kl.dk

VideoTool-case-reference-KL-PLAY-1500-bred-WebTV
VideoTool er udviklet af Nordisk Net Tv ApS.
NNTV / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475