VideoTool står for produktion af MSD livestreaming events

 

MSD har i mange år benyttet VideoTool mandskabet til at afvikle deres mange konferencer, seminarer og livestreamede webinar. MSD benytter samtidig VideoTool LIVE som streaming platform, til afvikling af deres mange live events.

 

MSD er en af verdens støreste medicinalvirksomheder, og med deres ca. 70.000 medarbejdere fordelt over hele kloden, stiller de naturligvis store krav til afvikling af deres livestreaming produktioner og streaming platform.

Vi har ved flere lejligheder udviklet forskellige specielle live løsninger til kunden, som er skræddersyet netop til dem og deres behov, Dette er løsninger, som understøtter virksomhedens store krav til compliance, dokumentation og sikkerhed.

 

 

 

 

 

 

Vi skræddersyr landingpage til MSD

 

MSD ønsker at fremstå med egen visuel identitet, og være tydelig afsender på deres budskaber, så vi har tilrettet VideoTool landingpagen med farver, logo og generel grafisk opsætning efter deres ønsker.

 

Til produktion af livestreaming, designer vi samtidig grafiske elementer til udsendelsen, så seeren oplever et homogent visuelt udtryk, hele vejen rundt i produktionen, lige fra det coverbillede, som seeren ser, inden udsendelsen starter, samt navneskilte, outro og øvrige relevante grafikker.

 

Videoproduktion for virksomheden

 

Ud over at livestreame for MSD, har vi også produceret video for kunden.

 

Folkene bag VideoTool, har bl.a. baggrund i TV branchen, og kan derfor levere videoproduktioner i meget høj kvalitet.

Vi står gerne for at være medtilrettelæggere, filmer, interviewer, klipper og leverer en færdig master.

 

Der er altid en stor fortrolighed mellem VideoTool og kunden, og vi kan derfor ikke vise nogle produktioner frem her, da de er produceret til intern brug i organisationen. 

Den samme fortrolighed ar naturligvis gældende, når vi står for livestreaming produktioner.

 

 

VideoTool er udviklet af Nordisk Net Tv ApS.
NNTV / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475