UCL logo

UCL har været VideoTool-abonnent siden januar 2014 og anvender video i undervisningen og som et bærende element i fjernundervisning og til intern kommunikation.


En række processer er automatiserede, sådan at optimal brugervenlighed og kontrol opnås:


LTI (Learning Tool Interoperability) sikrer, at VideoTool integreres i kundens LMS (Itslearning), så undervisere let kan trække videomateriale ind i læringsrum og opgaver.

Integration med WAYF (login) og LDAP (intern rettighedstildeling) automatiserer rettighedsstyring af og adgang til videoer.


UCL anvender VideoTools Web TV station med offentlige og interne kanaler, der ligeledes er integreret i LMS, så kanalerne tilgås af netop de undervisere og studerende, der er tilknyttet de fag kanalerne repræsenterer.


VideoTool anvendes desuden til at lagre video fra UCLs videokonferencesystem (Cisco), så samtaler efterfølgende kan tilgås og kommunikationen på den måde kan optimeres.

 

 

 

Cisco Integration

UCL har til huse på 11 forskellige lokationer.

Integration af Ciscos videokonferencesystem i VideoTool knytter de mange lokationer sammen. Systemet anvendes til at vise og optage video af undervisningen i klasserum, og giver mulighed for at UCLs mange fjernstuderende kan følge med hjemmefra (live eller on demand) samt at elever i andre klasserum kan se med via storskærme.

 


Der er udviklet, sådan at VideoTool automatisk lagrer video fra klasserummene, og videoerne kan efterfølgende hentes og genses fra kanaler, der er knyttet til de hold, der følger undervisningen.

 

 

 

 

 

VideoTool DAM med LTI

Alle UCLs videoer hostes i VideoTool DAM, hvor kanalstrukturen er afstemt med og koblet til login og rettighedsstyring.

UCL anvender WAYF som primært login system, og LDAP som elevhåndteringssystem, og en integration af disse i VideoTools brugerstyring sikrer, at når elever eller medarbejdere logger ind, får de automatisk adgang til deres materiale (og kun deres) på VideoTool.


Med LTI sikrer UCL, at undervisere kan hente ressourcer (video, audio og billeder) ind i deres LMS, dvs læringsrum og opgaver. LTI sørger for at den rettighedsstruktur, der gælder for de enkelte fag, også gælder for de kanaler og enkeltvideoer, der hentes ind i deres LMS fra VideoTool.

 

Se hvad UCL selv skriver om VideoTool

LTI
VideoTool-case-reference-UCL-1800-bred-mac

 

 

 

 

VideoTool Web TV med administration af videokanaler

UCLs Web TV station anvendes til implementering af undervisningsvideo i LMS på kanalniveau, men meget af indholdet kan også tilgås via den offentligt tilgængelige Web TV station (som ovenfor).

De enkelte fag har hver deres kanal med et antal underkanaler.


Administratorer (undervisere) kan vælge, at der skal vises forslag til relaterede videoer, når en video slutter, sådan at der kan dannes playlister og så eleverne kan fastholdes længere.

Der er også mulighed for at knytte kommentarfelter til videoerne, så en dialog mellem undervisere og elever kan etableres.


VideoTool tilpasser videoens format til den enkelte elevs enhed (computer, tablet, smartphone) og til den tilgængelige båndbredde, så videoerne kan se i optimal kvalitet.


Videoerne tildeles titler, beskrivelser og søgeord ved upload, så de er nemme at finde, og for hver kanal har UCL mulighed for at tilknytte en ansvarlig underviser som kanal-administrator.

VideoTool Editor

Administratorer kan tilgå editeringsmodulet i VideoTool, hvor de kan opdele videoer i kapitler, trimme videoer samt danne nye mindre videoklip med tidskodeopmærkning.

Modulet anvendes til at give studerende overblik over, hvad længere videoer indeholder og til at klippe passager ud og anvende dem som selvstændige videoer.

VideoTool_LOGO-hvid-600-bred-2019
KUNDER
Vi har samlet en stribe cases med kunder, som benytter VideoTool på forskellig vis.
Kunderne tæller private og offentlige virksomheder, samt organisationer og foreninger.

 

 

 

VideoTool er udviklet af Nordisk Net Tv ApS.
NNTV / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475