TV-Glad-logo-stor-logoer-VideoTool-og-NNTV

TV Glad

+ radio, artikler og livestreaming i en og samme løsning

 

Glad Fonden har valgt VideoTool som samlet medieløsning til alle deres medieudgivelser.

Med modulerne VideoTool DAM, CMS, LIVE og TV kan TV Glad selv opbygge deres hjemmesider, hoste og distribuere deres mange mediefiler og styre adgang til disse, samt livestreame både video og radio. 

Fleksibilitet er nøgleordet

 

Med mere end 250 medarbejdere, fordelt i afdelinger i hele Danmark, er det vigtigt at Glad Fondens digitale kommunikationsplatform, VideoTool, kan tilgås, uanset hvor medarbejderne befinder sig, og fra en hvilken som helst device.

VideoTools avancerede kanalstruktur gør det muligt for medarbejdere at optage indhold ét sted i landet, dele det med kollegaer et andet sted, for herefter at arbejde med indholdet, og efterfølgende lægge det op til offentligheden.

 

 

Gå selv på opdagelse i TV Glads indhold.

Mere aktiv og mere glad:-)

 

TV Glad arbejder ud fra tesen om at mennesker med mange forskellige forudsætninger er et aktiv, og kan gøre det samfund, de bor i, rigere, gladere og mere inspirerende.

 

Glad Fonden var verdens første TV-station, der både arbejdede for og med udviklingshæmmede. Glad Fonden er en registreret socialøkonomisk virksomhed med aktiviteter indenfor medier, køkken- og cafédrift, uddannelse og beskæftigelse, design og kultur.

Glad Fonden er en virksomhed, der fokuserer på vækst, og de uddanner og ansætter mennesker med og uden handicap til at producere serviceydelser, produkter, kulturoplevelser og indhold til mange forskellige medier. Alt sammen af en kvalitet, der kan konkurrere på markedsvilkår.

 

I VideoTool er vi stolte af, at Glad Fonden har valgt os som leverandør og glæder os samtidig over de mange nye tiltag, de sætter i søen for at optimere deres brugeres oplevelse på platformen. 

KUNDER
Vi har samlet en stribe cases med kunder, som benytter VideoTool på forskellig vis.
Kunderne tæller private og offentlige virksomheder, samt organisationer og foreninger.

 

 

 

VideoTool v. NNTV ApS / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475