Sliderbaserede video og billedevisning
 
Opret en præsentation, giv den titel, beskrivelse og søgeord og markér så i
mediebiblioteket hvilke af dine billeder og videoer, du vil anvende. Arrangér rækkefølgen og udgiv.
Nu kan dine brugere se præsentationen - fra alle enhedstyper. Det er let, og præsentationerne ser indbydende og flotte ud.

Alle dine præsentationer har en unik URL, så du let kan henvise til dem fra websiden, nyhedsbreve, e-mailkampagner eller e-udgivelser. 

Dynamiske playlister


Du behøver kun at udgive og distribuere en præsentation én gang! Vil du ændre i præsentationen, efter at den er udgivet, har vi gjort det let for dig:


Alle præsentationer er dynamiske, så brugerne oplever dine ændringer, så snart de er lavet - og du behøver derfor ikke at udgive og distribuere igen.

Papegøje
Kapitler Presenter

Menupunkter


Vil du lægge meget indhold i en præsentation, kan det være en god idé at oprette menupunkter. 

Du deler indholdet op i flere dele og knytter hver del til et menupunkt. Det er let at gøre og giver overblik for både brugerne og dig selv.


Menupunkterne navngives og visualiseres i brugerfladen, hvor hvert af dem bliver en trykbar knap.

Responsivt design


Presenters brugerflade og indhold såsom billedtype og videoformater tilpasses brugerens enhedstype, sådan at præsentationerne vises optimalt og giver brugeren den bedst mulige oplevelse.


På mobile enheder og smartboards anvendes sliderbaserede brugerflader, mens der til computere anvendes klikbar navigation.

Responsivt design Presenter
Undervisning på mobile enheder Presenter

Presenter til undervisning

Presenter er med sit dynamisk styrede indhold og den browserbaserede brugerflade et meget egnet værktøj i undervisningssektoren, fordi det både kan anvendes løsrevet og i sammenhæng med intranet og LMS.


Specielt til fjernundervisning er Presenter meget anvendt, fordi det er fungerer så godt på de mobile enhedstyper og er så let at anvende.

VideoTool v. NNTV ApS / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475