KODA-240-bred

KODA når ud til alle deres medlemmer med VideoTool LIVE og VideoTool TV

 

Når KODA holder medlemsarrangementer i København, er det kun en lille håndfuld af deres omkring 40.000 medlemmer, der kan være fysisk til stede. 

VideoTool livestreamer KODAs medlemsarrangementer, generalforsamlinger og events, så alle medlemmer kan se med, uanset hvor i landet de befinder sig, og uanset hvilke devices de anvender.

 

KODA-baggrund-koncert-2
KODA VOD TV
 
KODA bruger VideoTool TV modulet til at gemme alle livecastede events som Video On Demand.
Med mange års produktioner i arkivet har KODA valgt en kanalstruktur på deres WebTV løsning, hvor video indhold kan lægges i flere kanalniveauer.
 
KODA kan lade eksterne leverandører få adgang til udvalgte videokanaler, hvortil disse kan uploade og downloade relevant videomateriale for post production.

Videoguider på flere sprog

 

KODA guider deres medlemmer igennem tilmeldingsformularer, ansøgningsskemaer og beskrivelser om hvordan man søger legater mm.

Video fungerere godt til dette, og med VideoTools smarte swap funktion, kan man til enhver tid udskifte en allerede uploadet video ud med en ny video, hvis den forrige er forældet eller misvisende.

Alle data, statistik og embedkoder forbliver som på den oprindelige video, så du skal ikke foretage dig andet end at uploade en ny og forbedret udgave af din video, den bytter automatisk plads med den "gamle" video.

KODA Livestreaming

 

VideoTool står for at livestreame KODAs mange medlemsarrangementer, årsrapporter, generalforsamlinger og workshops for medlemmer.

Vi kører med et lettere setup til disse arrangementer. Der filmes oftest med 3 kamera, og når der er generalforsamlinger samkører vi vores livecast med eksternt online afstemningsmodul, så medlemmer kan stemme online.

Integration af f.eks. videoklip, grafikker og illustrationer afvikles gennem vores mixer.

 

Se mere om livestreaming her

KUNDER
Vi har samlet en stribe cases med kunder, som benytter VideoTool på forskellig vis.
Kunderne tæller private og offentlige virksomheder, samt organisationer og foreninger.

 

 

 

VideoTool v. NNTV ApS / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475