TV-Glad-logo-stor-logoer-VideoTool-og-NNTV

TV Glad

+ radio, artikler og livestreamin i en og samme løsning

 

Glad Fonden har valgt VideoTool som samlet medieløsning til alle deres medieudgivelser.

Med modulerne VideoTool DAM, CMS. LIVE og TV, kan TV Glad selv opbygge deres mange hjemmesider, hoste og distribuere deres mange mediefiler og styre adgang til disse, samt livestreame både video og radio. 

Fleksibilitet er nøgleordet

 

Med mere end 250 medarbejdere fordelt i afdelinger i hele Danmark, er det vigtigt at Glad Fondens digitale kommunikationsplatform kan tilgås uanset hvor du befinder og fra en hvilken som helst device, og med adgang til indhold i flere brugerniveauer.

VideoTools avancerede kanalstruktur gør det muligt for medarbejdere af optage indhold et sted i landet, dele det med kollegaer et andet sted, for herefter at arbejde med indholdet, og efterfølgende lægge det op til offentligheden.

 

 

Gå selv på opdagelse i TV Glads indhold.

Mere aktiv og mere glad:-)

 

TV Glad tror på, at mennesker med forskellige forudsætninger er et aktiv, og kan gøre det samfund, de bor i rigere, gladere og mere inspirerende.

 

Glad Fonden startede som verdens første TV-station for og med udviklingshæmmede, og er i dag registreret socialøkonomisk virksomhed med aktiviteter indenfor medier, køkken- og cafédrift, uddannelse og beskæftigelse, design og kultur.

Glad Fonden er en virksomhed fokoseret på vækst, der uddanner og ansætter mennesker med og uden handicap til at producere serviceydelser, produkter, kulturoplevelser og indhold til mange forskellige medier. Alt sammen af en kvalitet, der kan konkurrere på markedsvilkår.

 

Hos os fra VideoTool er vi stolte af at Glad Fonden har valgt os som leverandør af digital medieløsning og glæder os samtidig over de mange nye tiltag de sætter i søen for at optimere deres mange brugeres oplevelse på deres platforme. 

KUNDER
Vi har samlet en stribe cases med kunder, som benytter VideoTool på forskellig vis.
Kunderne tæller private og offentlige virksomheder, samt organisationer og foreninger.

 

 

 

VideoTool v. NNTV ApS / Filmbyen 14 / +45 33 14 15 14 /  nntv@nntv.dk  /
www.nntv.dk  /  CVR. 25491475